Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€
(+30) 6976606052

Sustainability

Τα παιδιά είναι ενστικτωδώς περίεργα για τον κόσμο μας από τη στιγμή της γέννησής τους. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει το μωρό σας να σταματά και να παρατηρεί όταν ο αέρας ακουμπά στο πρόσωπό του, όταν βλέπει τη βροχή και τα φύλλα των δέντρων που κουνιούνται ή τα αστέρια σε καθαρό ουρανό. Το νήπιο μπορεί να ενθουσιάζεται με τα έντομα, τη θάλασσα, τις πετρούλες και το φεγγάρι.


Όπως κι εσείς έτσι κι εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την ομορφιά γύρω μας και να τη μεταφέρουμε στα παιδιά μας. Γι αυτό παίρνουμε στα σοβαρά την ευθύνη μας να προσέχουμε το περιβάλλον μας και θέλουμε να είμαστε σίγουρες ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας γι αυτό. Στόχος μας είναι να μειώσουμε όσο είναι εφικτό το αποτύπωμά μας στον πλανήτη αγκαλιάζοντάς τον με ευγενικό τρόπο.


Έτσι, όλα μας τα παιχνίδια είναι οικολογικά, από πιστοποιημένο φυσικό ξύλο, οργανικό βαμβάκι, ψάθα και άλλα φυσικά υλικά. Οι βαφές είναι απολύτως φυσικές με μπογιά από νερό, κάτι που καθιστά τα παιχνίδια ασφαλή για εξερεύνηση με όλες τις αισθήσεις των παιδιών! Ο πηλός και οι πλαστελίνες είναι επίσης οικολογικές και απολύτως ασφαλείς για τα παιδιά. Τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε, όπως τα εργαλεία μοντελοποίησης των πλαστελίνων και οι σακούλες με τις οποίες σας στέλνουμε τα πακέτα σας είναι όλα βιοδιασπώμενα και τα χαρτιά της συσκευασίας ανακυκλώσιμα.


Όταν αρχίσαμε να δημιουργούμε την ιδέα του «Ludus & you» πρωταρχικός μας στόχος ήταν τα παιχνίδια να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, να συντροφεύουν το παιδί σε πολλά αναπτυξιακά στάδια και να μπορείτε να τα εμπλουτίζετε με άλλα κομμάτια από τη συλλογή μας. Πρεσβεύουμε λοιπόν έναν πιο μινιμαλιστικό και οικολογικό τρόπο ζωής, καθώς πιστεύουμε πως η εποχή των γεμάτων δωματίων με πλαστικά παιχνίδια έχει περάσει προ πολλού. Αγκαλιάζουμε την τέλεια ατελή καθημερινότητα με τα παιδιά με απλότητα, φιλικά υλικά και αισθητική. Τα παιχνίδια και τα διακοσμητικά μας μπορούν να περάσουν από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας στα μικρότερα ή να τα δωρίσετε όταν δεν τα χρειάζεστε πια, καθώς τα παιχνίδια μας είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να επιβιώσουν από τα χεράκια των νεογέννητων, των ζωηρών νηπίων και μεγαλύτερων παιδιών και να περάσουν και σε επόμενες γενιές γεμάτα αναμνήσεις, χαρούμενες στιγμές και πολλές ώρες γέλιου.


Εξάλλου σύμφωνα και τις μοντεσσοριανές αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία μας, τα παιδιά δεν θέλουν να τα κατακλύζουμε με ερεθίσματα, αλλά θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους ένα-δύο πράγματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν. Θέλουν έναν απλό, καλαίσθητο και δελεαστικό χώρο για εξερεύνηση.

Hi there!

Γραφτείτε στο newsletter μας και λάβετε εκπτώσεις, νέα & εκπλήξεις!

Το καλαθι σας

0
image/svg+xml

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Συνεχίστε τα ψώνια σας